Kategória:
Előételek, levesek, Levesek

Létrehozva:
2020-08-29 17:42:58

Recept írója:
Gurzó Julianna


Gyümölcsleves

Nagyon finom és hamar elkészűl!

Hozzávalók 

-5 egész kb, 1 kg sárgahúsú Őszibarack vagy más gyümölcs is jó hozzá.

- 1 cs.fözhető vanilias pudingpor

- 3 dl főző tejszin

- 1 csomag vaniliáscukor,fahéj,szegfűszeg,cukor izlés szerint,

- só

 Elkészítése:

 1/2 kd őszibarackot turmixolva feltenni főni,bele kb.1/2 liter víz,

 só,cukor,fahéj,szegfűszeg izlés szerint.

 A tejszint elkeverem a pudingporral,a vaniliáscukorral,felfőzőm eelzárom az egény alatt agázt.

 Az összekockázott őszibarackot még a meleg levesbe beleteszem.

 Majd lehűtöm és hidegen tálalom.