Gesztenyés torta
Isteni finom
Hozzávalók
2cs gesztenyemassza
15dkg darált keksz
0,5dl tej
pici rum
babapiskóta
2-3dl Hulala tejszín
Krém
2cs vaniliás pudingpor
6dl tej
20dkg cukor
25dkg margarin
Elkészítés
A gesztenyét,kekszet,rumot a tejjel összedolgozzuk és egy kapcsos tortaforma (26cm-es)
aljába nyomkodjuk.A pudingokat a cukorral, tejben sűrűre főzzük. Ha langyosra hűlt, a
kihabosított margarinhoz keverjük.A felét a gesztenyés alapra kenjük, majd kirakjuk rumos
tejben épp csak megmártott babapiskótával.Jöhet rá a krém másik fele, majd a kemény habbá
vert tejszín.Tetejét ízlés szerint díszítjük és pár órára -de lehet egy éjszakára is -hűtőbe
tesszük.Jó étvágyat kívánok!