Gyümölcsleves


Hozzávalók 

-5 egész kb, 1 kg sárgahúsú Őszibarack vagy más gyümölcs is jó hozzá.

- 1 cs.fözhető vanilias pudingpor

- 3 dl főző tejszin

- 1 csomag vaniliáscukor,fahéj,szegfűszeg,cukor izlés szerint,

- só

 Elkészítése:

 1/2 kd őszibarackot turmixolva feltenni főni,bele kb.1/2 liter víz,

 só,cukor,fahéj,szegfűszeg izlés szerint.

 A tejszint elkeverem a pudingporral,a vaniliáscukorral,felfőzőm eelzárom az egény alatt agázt.

 Az összekockázott őszibarackot még a meleg levesbe beleteszem.

 Majd lehűtöm és hidegen tálalom.

Tetszett a cikk?

 

 

ReceptVilága receptek

További receptek »

 

 

 

 

ReceptVilága receptek

További receptek »

 

 

Helyi gasztró programok

További helyi gasztró programok »

 

Helyi gasztró szolgáltatók

További helyi gasztró szolgáltatók »