Hideg gyümölcsleves 2.

Gyümölcsleves szilvából és őszibarackból cukor nélkül készítve!
Hozzávalók 2 személyre:
3-4 db őszibarack
6-8 db szilva
Fűszerek:
fahéj, szegfűszeg,köménymag, kevés rum,
liszt vagy pudinpor
Elkészítése:
Szilvákat kettévágjuk, őszibarackokat meghámozzuk, tetszés szerinti darabokja vágjuk.
Beletesszük egy fazékba, annyi vizet öntünk rá, hogy jól ellepje és feltesszük főni.
Beletesszük a fűszereket is. Olyan arányban és annyit, amennyi ízlésünknek megfelelő.
A gyümölcs gyorsan fő, vigyázzunk rá, hogy ne főjjön szét!
Készítünk rá vékony habarást, vagy a pudingporral besűrűsitjük a levest.
Ha forralás után nagyon sűrű lett , öntsünk rá kevés vizet és forraljuk ismét fel.
Beleöntünk 0,5 vagy egy dl rumot. Elkeverjük.
Hidegen tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
ReceptVilága receptek









ReceptVilága receptek









Helyi gasztró programok
További helyi gasztró programok »
Helyi gasztró szolgáltatók

