Káposzta saláta



Káposzta saláta

Hozzávalók 2-4 fő részére:

 

     1 db kisebb fej káposzta,

     zöldségek a díszítéshez, ami van otthon,

     só, ecet, köménymag és cukor.

 

Elkészítése:

 

Káposztát leszeljük, ízlés szerint sózzuk,egy fél ek.ecetet öntünk rá, aki édesen szereti tegyen rá fél vagy egy ek. cukrot is.

Összekeverjük, majd állni hagyjuk egy fél órát, hogy az ízek összeérjenek.

Utána tálaljuk vagy egyben vagy adagokban, és díszítjük ízlés szerint. Köménymagot csak az tegyen rá, aki szereti!

Én egyben szoktam, mert így mindenki annyit szed amennyit el tud fogyasztani és nem marad a tányérokon.


Jó étvágyat!

 

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

ReceptVilága receptek

További receptek »

 

 

 

 

ReceptVilága receptek

További receptek »

 

 

Helyi gasztró programok

További helyi gasztró programok »

 

Helyi gasztró szolgáltatók

További helyi gasztró szolgáltatók »