Krumplileves kicsit másképp

Krumplileves kicsit másképp


 

Krumplileves debrecenivel és édes-savanyú mártással is ízesítve!

Hozzávalók: 

     3-4 db burgonya

     2 db debreceni kolbász

     2 db paprika

     2 db paradicsom

     1db vöröshagyma

     kettő evőkanál édes-savanyú mártás

     só, bors, kevés zsír,

     pirospaprika.


Elkészítése:

     Kevés zsíron megdinsztelem a felkarikázott hagymát,

     ráteszem a feldarabolt burgonyát, tovább dinsztelem,

     majd beleteszem a karikára vágott debreceni kolbászt és

     a sót, borsot, pirospaprikát is.

     Ráteszem a paprikát és a paradicsomot is.

     Megkeverem, vigyázva nehogy leégjen, vízzel felengedem.

    Amikor félig megfőtt teszek bele 2 kanál  édes-savanyú mártást.


Készre főzöm. Itt a burgonyára ügyeljünk, hogy puha legyen.

Utána ízesítem ha kell és tálalom.


Bármilyen fűszert, amit godolsz, hogy javítani tud az ételen lehet beletenni.

Pl.fokhagyma, köménymag, zellerlevél...stb.

Ki mit szeret!


Jó étvágyat hozzá!

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

ReceptVilága receptek

További receptek »

 

 

 

 

ReceptVilága receptek

További receptek »

 

 

Helyi gasztró programok

További helyi gasztró programok »

 

Helyi gasztró szolgáltatók

További helyi gasztró szolgáltatók »