Majorannás sült csirkemáj

Majorannás sült csirkemáj


Hozzávalók:

- 50 dgk csirkemáj

- izlés szerint kacsa vagy liba zsir

- 1-2 cikk zúzott fokhagyma

- só ,majoranna ,fekete őrőlt bors

Elkészitése:

 Felhevitjűk a zsírt belekeverjük a zúzott fokhagymát a csirekmájakat fedő alatt a zsirban megpároljuk,a gőz alatt.

Teszünk rá bőven majorannát és borsot megszúrjúk ha már nem véres a máj, picit még sütjűk.

Elzárjuk melegen sózzuk.Közben sütünk hozzá burgonyát.

Frissen tálaljuk savanyúsággal.

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

ReceptVilága receptek

További receptek »

 

 

 

 

ReceptVilága receptek

További receptek »

 

 

Helyi gasztró programok

További helyi gasztró programok »

 

Helyi gasztró szolgáltatók

További helyi gasztró szolgáltatók »