Mézes-mustáros csirkemell kukoricapehely bundában

Mézes-mustáros csirkemell kukoricapehely bundában


Hozzávaloók:

- 400 gram csirkell

- 2 db tojás

- 1 evőkanál méz

- 1 evőkanál mustár

- 500 ml kukoricapehely

- só,,örőlt fekete bors,

- 50 ml édes  chilliszósz

Elkészítése:

A csirkemell filét feldaraboljuk és megsózzuk.

A kukoricapelyhet összetörjük - de ne annyira,hogy morzsa legyen  belőle, és megborsozzuk.

A  tojásokat összekeverjük a mézzel és a mustárral.

A csikemell darabokat belemártjuk a tojásos keverékbe,aztán az összetört kukoricapehelybe.

A bundázott husokat egy sütőpapirral kibélelt tepsibe fektetjük, és 220 fokon, 5-8 perc alatt 

ropogósra  sütjük azokat.

Sült bugonyával és csili szósszal tálaljuk!

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

ReceptVilága receptek

További receptek »

 

 

 

 

ReceptVilága receptek

További receptek »

 

 

Helyi gasztró programok

További helyi gasztró programok »

 

Helyi gasztró szolgáltatók

További helyi gasztró szolgáltatók »