Rántott almakarikák

Rántott almakarikák


 

Rántott  almakarikák

Hozzávalók:

  • 2 nagyobb alma
  • 10 dkg liszt, és 10 dkg panírmorzsa
  • 2 db tojás és pici só, a tojásba
  • olaj a sütéshez

 

Elkészítése:

 

Az almákat kimagozzuk, majd fél centis szeletekre vágjuk.

Beleforgatjuk a lisztbe, majd a tojásba és végül a panírmorzsába.

Forró olajban, takarék lángon megsütjük mindkét oldalát.

Ha a tészta megsült, akkor az alma is.  

Meghinthetjük fahéjjal. 

Cukorral is, de csak az akinek szabad.

 

 

Jó étvágyat hozzá!

Tetszett a cikk?

 

 

ReceptVilága receptek

További receptek »

 

 

 

 

ReceptVilága receptek

További receptek »

 

 

Helyi gasztró programok

További helyi gasztró programok »

 

Helyi gasztró szolgáltatók

További helyi gasztró szolgáltatók »