Székelykáposzta


Hozzávalók:

- 1 kg sertéshús (lapocka kockára vágva

- 1,5 kg vecsési savanyú apró káposzta

- 1 közepes fej vöröshagyma (kockára vágva),olaj

-  Őrölt édes- nemes pirospaprika,

-  só, örölt fefetebors

 Elkészités:

 olajon mefonnyasztom a vöröshagymát,beleteszem a húst kifehéritem, 

 felengedem vizzel annyival ami ellepi ,beleszórom a pirospaprikát izlés szerint,

  sózom borsozom, puhára főzöm.

  Másik edénybe felteszem a savanyú káposztát vizben főni amit előzőleg kicsavartam a

 savanyú léből ezt is szintén puhára főzőm.

 Ha mindkettő puhára főtt  a káposztát leszűröm a főzővizből.

 Összekeverem ha kell még hozzá ízesitek összeforralom és már kész is.

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

ReceptVilága receptek

További receptek »

 

 

 

 

ReceptVilága receptek

További receptek »

 

 

Helyi gasztró programok

További helyi gasztró programok »

 

Helyi gasztró szolgáltatók

További helyi gasztró szolgáltatók »