Tokaji Őszibarack leves

Tokaji Őszibarack leves


Hozzávalók:

- 4 őszibarack

- 6 dl rostos őszibaracklé

- 5 dl tokaji aszú

- 2 dl tejszín

- fél citrom leve                     

- cukor ízlés szerint

- fahéj  ízlés szerint

- 1 csipet só

Elkészítés:

Az őszibarackot meghámozzuk,kimagozzuk,és apróra a  turmixgép poharába tesszük.

Hozzáöntjük az őszibaracklevet,a bort és a tejszínt.Hozzáfacsarjuk a citrom levét,

Ízesitjük a cukorral,kevés fahéjjal és csipetnyi sóval.

A levest habosra turmixoljuk.Hűtőbe tesszük 1-2 órára.

Hidegen fogyasztjuk.

Tetszett a cikk?

 

 

ReceptVilága receptek

További receptek »

 

 

 

 

ReceptVilága receptek

További receptek »

 

 

Helyi gasztró programok

További helyi gasztró programok »

 

Helyi gasztró szolgáltatók

További helyi gasztró szolgáltatók »