Virslis-Tojásos-Spagetti

Virslis-Tojásos-Spagetti


HOZZÁVALÓK 4 személyre:

- 35 dkg Barilla spagetti

- 15 dkg virsli

-3 db tojás

- 2 evőkanál reszelt parmezán sajt

- 2 evőkanál reszelt juhsajt

- 4 evőkanál főzőtejszin

- 2 evőkanál vaj,izlés szerint só,pirospaprika

 Elkészitése:

Verjük fel a tojást a tejszínnel,majd adjuk hozzá a sajtok felét, a sót, és egy jó adag pirospaprikát.

Eközben olvasszuk fel a vajat egy edényben és tegyük bele  a karikákra vágott virslit.

Főzzük a tésztát bő sós vizben kb. 8 percig, de vigyázzunk,hogy ne legyen túl puha.

Ha megfőtt, szűrjük le és tegyük bele abba a lábasba,amelyben előzőleg a virslit pirítottuk.

Vegyük le az edényt a tűzről majd adjuk hozzá a tojásos keveréket és jól keverjük össze,anélkül,hogy a

tészta eltörne.(Hő hatására a tojásoknak  össze kell sűrűsödnie.)

Végül az egészet  szórjuk meg a maradék sajttal.                                                                                                                                                  

Tetszett a cikk?

 

 

ReceptVilága receptek

További receptek »

 

 

 

 

ReceptVilága receptek

További receptek »

 

 

Helyi gasztró programok

További helyi gasztró programok »

 

Helyi gasztró szolgáltatók

További helyi gasztró szolgáltatók »