Lazacos-paradicsomos tésztasaláta

Lazacos-paradicsomos tésztasaláta


HOZZÁVALÓK:

- 100 gram gluténmentes tészta

- 100 gramm füstőlt  lazac

- 100 gramm fejes saláta

- 250 gramm koktélparadicsom

- 1 marék friss bazsalikomlevél

- 2 evőkanál  CASTELLO olasz ecet

-3 evőkanál CASTELLO  extraszűz olivaolaj

- 50 gramm laktózmentes gyalult olasz kemény sajt   

- izlés szerint tengeri só és őrölt fekete bors

ELKÉSZITÉS:

- A tésztát megfőzzük a csomagoláson talalható utasitás szerint,

 leszűrjük és hideg vízzel leöblítjük.

- A lazacot és a salátaleveleket csíkokra  szeleteljük, a koktélparadicsomokat félbevágjuk.

  A bazsalikom leveleit megmossuk.

- Egy nagy tálba összekeverjük a tésztát,a lazacot, a salátát, a  paradicsomot az ecettel az apróra vágott 

 bazsalikomlevelekkel,az olivaolajjal és a sajttal,ízlés szerint  sózzuk,borsozzuk.majd azonnal fogyasszuk.

TIPP: Gluténmentes szószokkal,kapribogyóval vagy  olivabogyóval is gazdagíthatjuk a salátát.

 Ez az adag 2 fő részere készűl.

Tetszett a cikk?

 

 

ReceptVilága receptek

További receptek »

 

 

 

 

ReceptVilága receptek

További receptek »

 

 

Helyi gasztró programok

További helyi gasztró programok »

 

Helyi gasztró szolgáltatók

További helyi gasztró szolgáltatók »